«Ніссан», смітник і сушарка – у Черкасах ліквідували три пожежі

«Ніссан», смітник і сушарка – у Черкасах ліквідували три пожежі

За добу в області ліквідовано 4 пожежі, 3 з яких у Черкасах. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

30 травня о 13:05 на відкритій території вулиці Героїв Дніпра виникло загорання сміття. Сильний поривчастий вітер посприяв поширенню вогню на розташований неподалік дерев’яний паркан. Пожежу о 13:55 ліквідував черговий караул 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

31 травня о пів на четверту ранку на вулиці Тараскова через коротке замикання електропроводки загорівся автомобіль «NISSAN Teana». Пожежу ліквідували рятувальники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вогонь, що охопив моторний відсік, лобове скло, передні колеса та бампер легковика, встиг завдати йому значних збитків. Професійними діями фахівців ДСНС вдалося запобігти поширенню вогню на розташований поруч автомобіль «TOYOTA Yaris».

Вже вранці цього ж дня, загорілася сушарка білизни між 5-м та 6-м поверхом у 10-поверховому житловому будинку на вулиці Смірнова. За попередніми даними, пожежу старих речей домашнього вжитку та автомобільної гуми, які всупереч вимогам безпеки зберігалися у сушарці, спричинив недопалок, кинутий з вище розташованих поверхів. У відповідності до спеціального плану реагування на пожежі у будинках підвищеної поверховості, до місця загорання прибуло одразу два пожежних розрахунки Черкаського гарнізону.

Завдяки оперативності пожежних пожежу було ліквідовано ще до того, як вогонь встиг вийти за межі сушарки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x