В Умані затримали наркоторговку вдруге за рік

В Умані затримали наркоторговку вдруге за рік

Перебуваючи під слідством 51-річна уманчанка не стала на шлях виправлення та продовжила незаконну реалізацію наркотиків на території міста. ЇЇ затримано після продажу чергової дози наркотичної речовини. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

На початку лютого поточного року співробітники Уманського районного відділу поліції за незаконне розповсюдження наркотичної речовини затримали 51-річну жительку міста. Жінці повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 307 КК України та взято під варту.

Рішенням апеляційного суду жінці було змінено міру запобіжного заходу з тримання під вартою на домашній арешт. Проте зловмисниця, перебуваючи під слідством, не стала на шлях виправлення, а навпаки, продовжила незаконну діяльність пов’язану з розповсюдженням наркотиків.

Отримавши необхідну доказову базу, поліцейські знову затримали жінку під час збуту чергової дози наркотику. Під час санкціонованого обшуку її домоволодіння працівники поліції вилучили у жінки пластикову пляшку, заповнену рідиною коричневого кольору, ззовні схожою на ацетильований опій, шприци, саморобний пристрій для куріння марихуани, електронні ваги для зважування наркотиків, а також грошові кошти в сумі понад 28000 гривень, отриманих за незаконний збут наркотичної речовини.

Жінку затримано в порядку статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x