Учні ще однієї черкаської школи вивчатимуть робототехніку

Учні ще однієї черкаської школи вивчатимуть робототехніку

Учні Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І−ІІ ступенів невдовзі опановуватимуть новий предмет. Вона доєдналася до обласного проекту з робототехніки. Сертифікат на придбання потрібного обладнання керівництву закладу сьогодні вручив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Він взяв участь у тутешніх урочистостях до Дня захисту дітей. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧОДА.

Нині в цій школі-інтернаті навчаються понад півтисячі учнів. Окрім навчально-виховного процесу, тут також лікувально-реабілітаційний.
За словами обласного керманича, до кінця року робототехніку вивчатимуть уже у 25 школах Черкащини. Нагадаємо, цей проект тут започаткували кілька років тому. Його реалізують завдяки співфінансуванню з обласного та місцевих бюджетів. Цьогоріч обласний центр уперше приймав регіональний турнір FIRST LEGO League, в якому взяли участь близько сотні юних робототехніків із області. Свої знання і вміння вони вже демонструють не тільки на всеукраїнських змаганнях, а й за кордоном.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x