Справу підозрюваного в корупції черкаського полісмена передали до суду

Справу підозрюваного в корупції черкаського полісмена передали до суду

Прокуратура Черкаської області завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно працівника Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Слідством установлено, що вказаний правоохоронець в квітні поточного року вимагав та отримав неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн. від жителя одного із сіл Черкаського району за нескладання щодо останнього протоколу про вчинення адміністративного правопорушення.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави та відсторонено від займаної посади.

Довідково: за вчинений злочин особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x