Уманська поліція навчала і розважала дітей у центрі міста

Уманська поліція навчала і розважала дітей у центрі міста

Традиційно 1 червня інспектори Уманського відділу поліції спільно з представниками відділу освіти проводять розважальні заходи для дітей. Цьогоріч співробітники поліції провели з юними жителям міста вікторину на тему «Мій друг велосипед». Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У центральному сквері міста зібралася велика кількість юних учасників дорожнього руху. Інспектор з дорожнього нагляду Уманського відділу поліції капітан поліції Косий Микола спільно з капітаном поліції Дорошенком Миколою, старшим інспектором з ювенальної превенції Вінницькою Іриною та представниками відділу освіти провели цікаву вікторину на тему «Мій друг велосипед».

У період літніх канікул, велика кількість дітей залишаються без нагляду батьків, проводять вільний час на вулиці катаючись на велосипедах. Тому метою заходу стало ознайомлення дітей з елементарними правилами безпеки під час катання на велосипеді, засвоєння правил безпечної їзди, а також виховання пильності та уважності.

Щоб ще раз закріпити отриманні знання на практиці, учасники заходу розробили дорожні знаки, на асфальті з’явилася справжня дорожня розмітка і навіть світлофор. Юні учасники вікторини як справжні водії дотримувалися правил дорожнього руху та знаходили вихід у екстремальних ситуаціях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x