Два дитячі будинки сімейного типу Черкащини святкують новосілля

Два дитячі будинки сімейного типу Черкащини святкують новосілля

Ключі від новеньких двоповерхових будинків передали двом багатодітним родинам із Черкас. Житла звели за три місяці коштом німецького благодійного фонду «Міст у життя» у співпраці з місцевою релігійною громадою та за підтримки влади Черкащини. Привітали з новосіллям родини та їхніх вихованців обласні та міські владці. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

Благодійний фонд «Міст у життя» зводить житла для будинків сімейного типу у семи країнах. У різних куточках України вже діють 26 таких домівок. Ще майже 20 планують відкрити цьогоріч, говорить голова благодійного фонду Вальдемар Шрьодер.

Два дитячі будинки сімейного типу Черкащини святкують новосілля

Нині в області, як і в Україні загалом, активно розвивається інститут прийомного батьківства, відзначає заступник очільника області Сергій Овчаренко. Майже 500 дітей Черкащини виховуються в 125 прийомних родинах та 37 дитячих будинках сімейного типу. Лише в Черкасах таких дитячих будинків 8.

Родинам-новосільцям обласні та міські владці вручили приємні та корисні у побуті подарунки. Водночас начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Оксана Покатілова передала привітала дітей родини Харченків за друге місце у конкурсі творчих виробів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x