Незаконні пасіки і знаряддя лову риби виявили у Трахтемирівському заповіднику

Незаконні пасіки і знаряддя лову риби виявили у Трахтемирівському заповіднику

Державна екологічна інспекція у Черкаській області під час здійснення державного нагляду (контролю) перевірила дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Регіонального ландшафтного парку «Трахтемирів», який у межах Канівського району Черкаської області, площею 5562 гектари. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

Протягом рейду на території парку спеціалісти Державної екологічної інспекції у Черкаській області виявлено факт розташування пасік без відповідних дозволів та лімітів.

На правопорушників складено шість адміністративних протоколів за статтею 91 КУпАП «Порушення правил охорони та використання територій та об\’єктів природно-заповідного фонду».

Окрім того, при проведенні природоохоронного рейду на території Канівського водосховища виявлено та вилучено незаконні знаряддя лову – сітки в кількості 5 штук та 28 кілограмів риби виду карась в кількості 48 штук.

Довідково: Трахтемирівський заповідник є унікальним природним і археологічним об\’єктом в Україні, де в нерозривній єдності співіснують визначні пам\’ятки історії, геології, археології і природи, які необхідно зберегти для майбутніх поколінь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x