Командотворення по-черкаськи

Командотворення по-черкаськи

Учора в Долині троянд черкасці навчалися тімбілдінгу та просували свої соціальні проекти. Так уже вдруге відбувся фестиваль \”Sammer Callenge\”. Традиційно за право стати найкращою командою боролися представники місцевого бізнесу, аби потім переможець зміг обрати саме той проект, який заслуговує на приз у 25 тисяч гривень. А родзинкою цьогорічного свята командотворення стали дитячі команди. Це – унікальний дитячий тімбілдінг, участь у якому взяли і малеча із міста, і з області. Повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\”.

Свої проекти для розвитку Черкас презентували 13 команд. Усі ініціативи різноманітні – від убезпечення мосту кохання від самогубств, фестивалю короткометражного кіно і карате для усієї сім\’ї до елементарного музикування, боротьби із насильством у сім\’ї та \”посмішки\” для онкохворих дітей. Зрештою, команда-переможець \”Юрія-фарм\” вирішили вручити сертифікат на 25 тисяч гривень для реалізації проекту у \”Подаруй посмішку\”. Він передбачає допомогу для онкохворих дітей. А керівник цього проекту Вікторія Гуро зауважила, що бюджет їхнього проекту – всього 10 тисяч гривень, тому рештою коштів вони поділяються із проектом, який передбачає підтримку жінок, що страждають від насильства в сім\’ї.

Сам фестиваль протягом усього дня тішив містян різними локаціями із лекціями, цікавими дослідами та смачними наїдками. Опісля визначення переможців усіх гостей Долини троянд чекав концерт просто неба від черкаських гуртів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x