Патрульні затримали водія без документів і нетверезого

Патрульні затримали водія без документів і нетверезого

3 червня, близько 13-ї години, патрульні поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-21093, який на вулиці Смілянська повернув ліворуч на червоний сигнал світлофору. Транспортний засіб одразу зупинили. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Спілкуючись з інспекторами, водій помітно нервував та під час перевірки документів, надав водійське посвідчення іншої особи, дані якої не зміг назвати поліцейським. Це викликало в поліції підозри, тоді кермувальника та пасажира попросили вийти з автомобіля для проведення поверхневої перевірки.

Патрульні затримали водія без документів і нетверезого
На запитання, чи є при собі заборонені речі, водій відповів, що немає. Втім, у нього в кишені виявили ніж, а в паховій зоні невідомий предмет. Коли ж особа потягнулася рукою під сорочку, патрульний помітив рукоятку, схожу на пістолет.

На чоловіка одразу одягли кайданки. На місце події викликали слідчих, які вилучили предмет. Після огляду експерти повідомили, що то був пістолет-револьвер типу «флобер», який не є вогнепальною зброєю.

З`ясувалось, що даний громадянин не має водійського посвідчення, до того ж, він мав явні ознаки наркотичного сп`яніння. Водієві запропонували пройти освідування в наркодиспансері на що той, у присутності двох свідків, категорично відмовився.

На 29-річного черкащанина патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП та винесли постанови за ч.2 ст.122 та ч.2 ст.126 КУпАП. Автомобіль передали власнику, який дав покататись своєму товаришу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x