Зразковий танцювальний колектив «Самоцвіти» відсвяткував своє 25-ти річчя

Зразковий танцювальний колектив «Самоцвіти» відсвяткував своє 25-ти річчя

3 червня 2017 року, у Кам’янці відбулося яскраве, веселе, дитяче свято! В цей день святкував свій ювілей один з найкращих танцювальних колективів нашого краю. Зразковому танцювальному колективу «Самоцвіти» Кам’янського дитячого будинку творчості та юнацтва виповнилося 25 років!
Протягом 25 років існування колектив об’єднав десятки юних талантів, які за покликом серця і душі дарували своє високе мистецтво людям.

Зразковий танцювальний колектив «Самоцвіти» відсвяткував своє 25-ти річчя

І щоразу, коли організовувався черговий концерт, то глядачі завжди знали, що тут на них чекає справжнє шоу, учасниками якого будуть юні танцюристи.
Художнім керівником зразкового танцювального колективу є Ганна Одуд. Сьогодні це – талановитий керівник, вимоглива до себе та своїх підопічних. Вона самостійно створює танцювальні композиції, здійснює сюжет та постановку танців. Особливий мистецький смак проявляється у створенні сценічних костюмів, які є яскравим відображенням та доповненням хореографії.
10 років юні зірочки дарують своєму керівнику радість спілкування з собою.
Ювілейний концерт «Самоцвітів» став яскравим доказом високої виконавської майстерності учасників ансамблю та їх керівника. Танцювальні номери захоплювали глядачів та запалювали їх серця. Кожний номер був по своєму оригінальним та цікавим.

Зразковий танцювальний колектив «Самоцвіти» відсвяткував своє 25-ти річчя

Серед почесних гостей, які прийшли привітати юних танцюристів з Днем народження, були голова районної ради Сергій Сундуков, керівник апарату райдержадміністрації Валентина Даніленко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Глагола, секретар Кам’янської міської ради Андрій Плєшкань, голова районної ради Профспілки працівників освіти і науки Олександр Шамрай та інші.
Вітальні слова керівнику ансамблю Ганні Михайлівні прозвучали і від вдячних батьків, випускників колективу, друзів.
У концертній програмі взяв участь танцювальний колектив «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз).

Дійство, яке відбувалося на сцені районного Будинку культури в цей день – це гімн таланту і праці. Кожен, хто прийшов на це свято, висловив свою прихильність до творчості юних артистів. І нехай шлях до успіху нелегкий, головне, щоб навколо було багато друзів. Їх підтримка спонукає наших зірочок дарувати глядачам гарний настрій знову і знову. А коли танцюють діти, світ стає яскравішим, добрішим, наповненим позитивними емоціями.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x