Житель Чигиринщини убив бабусю сокирою

Житель Чигиринщини убив бабусю сокирою

Раніше судимий 25-річний житель одного із сіл Чигиринського району свій конфлікт із 87-річною бабусею вирішив за допомогою сокири. Внаслідок отриманих травм потерпіла померла. Підозрюваного затримано, за вчинене йому загрожує до 15 років ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Чигиринського відділення поліції звернулися жителі одного із сіл району з повідомленням про те, що їхня 87-річна сусідка тривалий час відсутня за місцем проживання. За викликом виїхала слідчо-оперативна група. При огляді з’ясували, що жінка, без ознак життя перебуває в будинку. Під час огляду на тілі померлої були виявлені ознаки насильницької смерті у вигляді рубаних ран голови.

Правоохоронці дізналися, що жінка проживала разом з 25-річним онуком, який жив у надвірній споруді. Молодик зізнався у скоєному. Розповів, що не працює, а бабусі допомагав по господарству і за це отримував кошти на власні потреби. Саме через гроші і виник конфлікт, внаслідок якого чоловік вдарив потерпілу сокирою декілька разів. Від отриманих травм жінка померла. Чоловік затягнув її до хати і пішов у своїх справах.

Виявлені речові докази вилучено. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та вирішується питання обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне вбивці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x