Квітів під сходами драматичного театру вже не буде

Квітів під сходами драматичного театру вже не буде

Сьогодні черкаський виконком врешті, із третьої спроби, спромігся ухвалити рішення про демонтаж квіткових павільйонів, які ще з минулого року несподівано перегородили центральний глядацький вхід до театру.

За те, аби павільйони було прибрано з Театральної площі, проголосували 9 членів черкаського виконкому. Підприємці, що займаються реалізацією живих квітів, тепер мають знайти та погодити із міською владою інше місце для торгових павільйонів.

Нагадаємо, що у лютому за розміщення торговельного павільйону «Квіти» на зеленій смузі по вул. О. Дашковича без паспорта прив’язки тимчасової споруди підприємиця заплатила штраф у розмірі 1000 грн. Вона ж обурено стверджувала, що питання − бути чи не бути квітковим павільйонам поряд із драматичним театром, більшою мірою знаходиться у компетенції обласної ради, аніж влади міста. Свого часу заступник міського голови Геннадій Шевченко наголошував, що павільйони є тимчасовими спорудами, а на площі вони пробудуть до 14 березня. Можливо, що крапку на цьому скандальному питанні, ще ставити зарано.

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x