Хор «Велика родина» знову запросили на зйомки телепроекту Фолькмюзік

Хор «Велика  родина» знову запросили на зйомки телепроекту Фолькмюзік

18 травня новостворений склад хору (попередній склад було розвалено тими, кого замучила заздрість), у стислі строки, а саме − за 2 місяці, підготувався до чергової поїздки на запис у студії. Зйомки пройшли успішно і керівниками проекту − Оксаною Пекун, народною артисткою України, та продюсером проекту Володимиром Коваленком, було відмічено високу майстерність хористів, — розповідають керівники колективу Юрій та Раїса Одуденки. і додають: — Насамперед хотілося б подякувати двом мужнім жіночкам − Бондаренко Надії Григорівні та Клопотенко Ользі Петрівні. Тільки вони вдвох вистояли проти \”ворожої навали\” недоброзичливців. Коли було підло зібрано колектив і почалася литися на керівників брехня – тільки вони в це не повірили і відстоювали нашу честь. Вони не тільки не підтримали «зрадників», а й почали створювати новий колектив. Крім цих двох мужніх жіночок (а вони таки мужні, бо в свою адресу теж вислуховували всякі образи від \”колишніх\”), також маємо підтримку ще двоє не менш мужніх, бо мали від цього теж образи, це − Пасько Ольга Борисівна та Скоромний Дмитро Никанорович. Оце ті люди, завдяки яким і відродився хор.

Також маємо подякувати і учасникам з Катеринополя, які теж нам повірили і не кинули, хоч їх запрошували в інший колектив, − це Татарова Катерина Василівна та Калиновський Петро Іванович. Вони не тільки підтримали нас, а й привели в колектив своїх знайомих.

Також хочемо подякувати нашим друзям − подружжю Прилуків − Валерію та Ніні, які також нас не тільки морально підтримали, а й долучили до колективу своїх друзів — це подружжя Бєлей Ігор та Світлана, Бернацька Галина, Варецька Алла, Спільник Людмила, Могильна Тетяна.
Також щира вдячність нашому давньому другу Рожновському Віктору Івановичу, який знову долучився до колективу. Також прийшли в наш колектив з підтримкою − це Красільнік Юрій та Коляда Ніна. І особливо хотілося подякувати Міненко Наталії, яка добиралася до нас аж із Гуляйполя, та Ходзіцькій Галині з Вікниного.

І особлива подяка подружжю Нагорних − Віталію та Світлані. Вони не тільки приєдналися до хору, а й надали приміщення, бо починали ми репетиції просто неба, «на свіжому повітрі», оскільки в Єрках нам його категорично не давали.

Також велика подяка і голові Катеринопільської райдержадміністрації Ніколенко Ользі Петрівні, яка теж нас підтримала. Враховуючи те, що вона чула за нас тільки негатив, вона вміло і оперативно організувала чудовий подарунок від району. Це красивий і запашний коровай, про що відмітила навіть Оксана Пекун. Дякуємо пекарям за їхню таку чудову роботу. А «кошик достатку» − то це щось особливе. Ми навіть не запам\’ятали всього того, що там було.
Також подарували збірники чудових творів нашого поета Миколи Штепана, який так трагічно загинув в молодому віці. І на завершення (не знаю хто виготовив) чудову ляльку-господиню, яка дуже сподобалась ведучій програми. Збірники поезії М.Штепана та лялька, звичайно ж, будуть займати достойне місце в музеї програми Фолькмюзік. А представляв наш колектив перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Андрійович Коваленко.

Також хочу окремо подякувати Міненко Ірині Борисівні за транспорт, яким нас везли до Києва. Дуже чемний водій Доценко Петро Іванович.
Ми вже знаємо хто нас буде переспівувати в конкурсі − Ірина Шинкарук − українська співачка, телевізійна ведуча, режисер, солістка оркестру Національного радіо України, заслужена артистка України. Її ім\’я, занесене до міжнародного музичного каталогу «who is who in music».
− І ми вже запрошені знову брати участь в новорічному концерті, — завершили свою розповідь Юрій та Раїса Одуденки.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x