На Корсунщині усе село з поліцією цілу ніч шукали дворічного малюка

На Корсунщині усе село з поліцією цілу ніч шукали дворічного малюка

Дворічний малюк зник з подвір’я жителів села Квітки Корсунь-Шевченківського району. Пошуки дитини тривали всю ніч, і лише о шостій ранку дитину вдалося знайти – живою та неушкодженою. Хлопчика оглянули лікарі та повернули батькам.

Близько дев’ятої вечора до Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся житель села Квітки та повідомив, що зник його дворічний син. Батьки намагалися знайти дитину самотужки, але пошуки результатів не дали. Коли почало смеркати, чоловік звернувся за допомогою до поліції.

Негайно було піднято по тривозі Корсунь – Шевченківський, Городищенський, Лисянський відділення та Звенигродський відділ поліції. Поліцейські, які прибули за викликом, з’ясували, що родина, в якій зник хлопчик, багатодітна, і в той час, коли мати займалася з іншої дитиною в будинку, хлопчик грався на подвір’ї. Коли мати вийшла, дитини вже не було. Спочатку батьки та сусіди шукали малого самотужки, але коли на вулиці почало темніти, звернулися по допомогу до поліції.

Правоохоронці розпочали «прочісувати» місцевість поблизу місця проживання. На допомогу місцевим поліцейським було направлено працівників поліції особливого призначення та військовослужбовців Національної гвардії України. Долучилася і місцева громада з сільським головою, який безпосередньо приймав участь у тривалих пошуках. Разом з тим, правоохоронці відпрацьовували і інші можливі версії даної події, зокрема і викрадення дитини.

Пошуки тривали всю ніч. Вранці, коли коло пошуку було розширено до кількох кілометрів, хлопчика знайшли в лісовому масиві за два кілометри від будинку. Малюк спав, скрутившись, заховавшись в яру. Дитину негайно доставили до лікарні, де після огляду лікаря передали батькам. За словами лікарів, загальний стан дитини в нормі. Хлопчика залишили на додаткове медичне обстеження.

Працівники поліції з батьками провели профілактично-роз’яснювальну роботу та склали адміністративні протоколи за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов\’язків щодо виховання дітей) Кодексу про адміністративні правопорушення та попереджені про недопущення в подальшому подібних випадків.

Поліцейські висловлюють слова вдячності небайдужим громадянам та особисто сільському голові села Квітки, які не залишились осторонь та допомогли врятувати дитину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x