Народний артист виступав для шполян

Народний артист виступав для шполян

Починаючи з травня в Шполянському кіноконцертному залі «Космос» розпочалися виступи відомих професійних артистів України. Вісімнадцятого травня переповнена глядацька зала щиро аплодувала заслуженій артистці України Наталії Фаліон та її неповторному колективу «Лісапетний батальйон».

Третього червня з концертною програмою в Шполу завітав народний артист України Павло Дворський зі своїми синами Вячеславом Дворським та Павлом Дворським − молодшим. Зі шполянським глядачем народний артист України знайомий ще з вісімдесятих років минулого століття − разом з колективом «Смерічка» та народним артистом України Назарієм Яремчуком тричі приїжджали з концертними програмами в місто, тому й зустрічали Павла Ананійовича в географічному центрі України запашним короваєм, подарунками та квітами. Двогодинний концерт у виконанні батька та синів Дворських подарував масу приємних вражень глядачам заповненої кіноконцертної зали, які своїми оплесками не випускали артистів зі сцени. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Не забувають професійні колективи й про благодійні концерти. Четвертого червня, в кіноконцертному залі «Космос», цирк «Галактика», який є єдиним в Україні благодійним цирком, безкоштовно провів свою виставу для батьків та дітей у підтримку онкохворих дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x