Красунею «VIRA FEST» стала дівчина, яка мріє стати видатним математиком

Красунею «VIRA FEST» стала дівчина, яка мріє стати видатним математиком

Справжні таланти, вишиті строї та віночки… Учасниці Конкурсу таланту і краси «Красуня VIRA FEST» змагалися за перемогу 4 червня у Чигирині, у межах фестивалю VIRA FEST. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту fest.kolodar.org.

Претендентками на титул стали 12 чарівних черкащанок. Вони дефілювали у вишиванках та вишитих строях від Творчої майстерні Олександри Теліженко, вражали спільним танцем у віночках і спеціально до конкурсу випікали шишки, які українські дівчата традиційно готували до обряду заручин. Оцінювало учасниць компетентне журі, у складі якого і володарка титулу «Місіс Україна» та визнана красуня Анна Гомонова.
Красунею «VIRA FEST» стала дівчина, яка мріє стати видатним математиком
Переможницею конкурсу стала 20-річна Віра Свиргун зі Шполи. Дівчина отримала каблучку з діамантом від партнера конкурсу – Ювелірного дому «ZARINA» та розкішний вінок замість корони.

У Черкасах Віра уже третій рік вивчає математику. Вона навчалась у художній школі та відвідувала курси шиття. У вільний час також займається розписом хною та волонтерством.

– Сподіваюсь стати відомим вченим-математиком і з допомогою своєї спеціальності зробити щось дійсно корисне для світу, – відзначила Віра у межах виходу-знайомства.

Стрічку «Красуня VIRA FEST» переможниці вручив Микола Єфремцев – представник Генерального партнера конкурсу – НВФ «Урожай».

– Конкурсу дійсно вдалося продемонструвати, що врода українських дівчат – не лише у зовнішніх даних, але й у красі доброго серця. Усі учасниці чудово підготувалися, кожна була уособленням справжньої берегині, – констатувала ініціаторка фестивалю VIRA FEST, голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна. – Дякуємо усім компаніям, які зробили свій вклад у це неймовірне дійство. Наступного року маємо намір знову провести конкурс ще з більшим масштабом.

Усі учасниці отримали подарунки від партнерів конкурсу – компанії SOCAR, студії дизайну VILLA GRACIA, бренду одягу SOUL.

Фестиваль VIRA FEST відбувся за ініціативи Громадянського руху «За процвітання Черкащини». Потужним співорганізатором фестивалю виступила Чигиринська районна державна адміністрація.

Фоторепортаж \”Нової Доби\” із фестивалю дивіться тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x