Перше місце Всеукраїнської Спартакіади здобули боксери Черкащини

Перше місце Всеукраїнської Спартакіади здобули боксери Черкащини

З 29 травня по 3 червня у м. Скадовськ проходили фінальні змагання XIV Всеукраїнської Спартакіади серед дітей і підлітків «Юний спартаківець» з боксу.
За нагороди всеукраїнської спартакіади змагалось понад 60 спортсменів з 10 областей України. Черкаську область представляли сім вихованців ОК ДЮСШ ФСТ «Спартак». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон», який посилається на інформацію обласного ФСТ «Спартак».

«Приємно зазначити, що всі сім юних спортсменів дістались фіналу і п’ять з них виграли важливі змагання. І, як результат, збірна команда Черкащини посіла перше командне місце, впевнено випередивши збірні Івано-Франківщини та Вінничини, які посіли відповідно третє та друге місця», – коментує виступ команди тренер-представник Віктор Петриченко.

В особистому заліку переможцями стали: Хлистун Денис (38,5 кг, тренер Посовень Р.Я.), Кондоратюк Михайло (43 кг, тренер Петриченко В.Б.), Возний Олексій (46 кг, тренер Петриченко В.Б.), Савранський Артем (62 кг, тренер Петриченко В.Б.), Янковський Олександр (76 кг, тренер Петриченко В.Б.).

Олійник Ярослав (41,5 кг, тренер Петриченко В.Б.) та Потапенко Ігор (65 кг, тренер Петриченко В.Б.) посіли другі місця.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x