На Черкащині викрили корупційну діяльність керівника філії підприємства МВС України

На Черкащині викрили корупційну діяльність керівника філії підприємства МВС України

У середу, 7 червня, спільними зусиллями прокуратури Черкаської області, Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області припинено злочинну діяльність начальника філії одного з підприємств МВС України в Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

За повідомленням правоохоронних органів, чоловік вимагав від громадянина неправомірну вигоду за нестворення перешкод в отриманні автомобіля із штрафмайданчика.

На Черкащині викрили корупційну діяльність керівника філії підприємства МВС України
Вказану службову особу 07.06.2017 затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, при одержанні неправомірної вигоди в сумі 21 тис. грн. у приміщенні державного підприємства.

Затриманий конспірував свою діяльність, використовуючи посередників між собою та хабародавцем.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, органом досудового розслідування проводяться першочергові слідчі дії. Наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x