Телепине відзначило День села

Телепине відзначило День села

Кожне місто чи село має свою давню історію, традиції та звичаї. Село Телепине є тим населеним пунктом Кам’янського району, де історія села багата й цікава, а традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління, відроджуються та процвітають.
Так, 4 червня 2017 року жителі села Телепине відзначали День села.

Це вже вдруге на свято Трійці телепинці збираються дружньою сім\’єю, щоб вшанувати своє село, його жителів. Свято розпочалося з дитячих розваг: безкоштовно дітлахи могли порозважатися на батуті, повітряній гірці, поласувати морозивом…
− Найважливіше те, що Телепне – це село, де проживають працьовиті люди, і не дивлячись на ті труднощі, що є в нашій економіці й суспільстві, село все таки живе, − зазначила у своїй промові сільський голова Валентина Андріївна Грогуленко.

Телепине відзначило День села

Ансамбль «Калинонька» сільського будинку культури, вихованці ДНЗ «Сонечко», учні Телепинської ЗОШ І−ІІІ ступенів підготували для присутніх художні номери. Сільський голова минулих років Леус Василь Йосипович на правах почесного гостя розділив святковий коровай. А іменинники, які відзначали в цей день свої день народження, отримали подарунки. А потім всі дружно смакували кашею, яку з любов\’ю приготували Шпак Тетяна та Погоріла Тетяна. Кульмінацією свята стало пісенне привітання народного гурту районного Будинку культури «Ліра». Пісні у їхньому виконанні сподобалися найвибагливішому слухачу.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x