Біля колії затримали смілянина з імовірно краденим дизельним паливом

Біля колії затримали смілянина з імовірно краденим дизельним паливом

Під час відпрацювання інформації оперативники Смілянської поліції затримали 35-річного жителя Сміли, який підозрюється у причетності до крадіжки дизельного палива з потягів. Автомобіль та каністри з паливом вилучені. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час відпрацювання інформації про крадіжки палива з рухомих складів залізниці оперативники Смілянського відділу поліції виявили невідомого громадянина, який в безпосередній близькості біля залізничної колії завантажував у багажник автомобіля пластикові каністри. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

При огляді місця події та автомобіля поліцейські виявили п’ять 20-літрових пластикових каністр із рідиною з характерним запахом дизельного палива, дві з яких стояли біля залізничного полотна, ще три чоловік вже встиг завантажити до автомобіля. Ємності з паливом та автомобіль вилучено.

Наразі слідчими Смілянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка на причетність чоловіка до подібних злочинів, та виявлення можливих спільників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x