Під куполом: у Черкаси привезли унікальну циркову програму

Танці на канаті, акробатичні трюки, гімнастичні дива та екстримальна їзда всередині сфери. Так цирк \”Кобзов\” привіз унікальну програму, аби здивувати і маленьких, і дорослих черкасців. Побував у цирку і власний кореспондент \”Нової Доби\”.

Акробатичні трюки на межі людських можливостей перехоплювали дух, а екстримальна їзда змушувала нервово трястися колінця у відвідувачів шоу. Самі ж циркачі запевняють: це шоу світового рівня, і вони дуже раді представити його Черкасам. Це – вже п\’ята зупинка екстримальних гастролерів, а сама програма – наймолодша програма цирку. З нею \”Кобзов\” почав гастролювати із кінця березня цього року.

– Шоу \”Extreme\” складається з 11 номерів. Наш цирк – найвище шапіто в Україні., а програма, яку ми привезли до Черкас, є унікальною та неповторною. Серед артистів, якиз ми зібрали під одним куполом, представники Білорусі, Чилі, Колумбії, Венесуели і, звісно, України. Аби задіяти їх всіх у шоу, була виконана складна робота. Щодо деяких артистів, переговори з ними іноді тривали понад рік, – розповідає художній керівник цирку Олег Ліостаєв.

Усі учасники шоу – титуловані артисти, переможці європейських конкурсів. Дивуватимуть містян та гостей Черкас циркачі до 18 червня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x