У боях на сході країни загинув воїн із Уманщини

У боях на сході країни загинув воїн із Уманщини

Віталій Звездогляд родом з села Косенівка, що біля Умані, загинув у віці 24 роки. 10.06.2017 під Павлополем на Маріупольському напрямку поліг від прямого попадання міни. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Вечірня Умань».

Три години бою, з застосуванням з боку терористів забороненої зброї, постійні обстріли. Успішно відбивши атаку, українські бійці зупинили наступ терористів в районі Павлополя. Коли все стихло, о 20:00 до окопів несподівано прилетіла міна. У цей час в Києві на Хрещатику починалася святкова програма до відкриття безвізового режиму з країнами ЄС.

Віталій Звездогляд був на передовій позиції та отримав смертельне поранення від влучання міни. Разом з ним постраждали ще двоє бійців.

Він проживав у селі Косенівка. Служив у 59 бригаді. Відзначився в боях. На сайті терористів «Трибунал» на нього було заведено досьє та заочно «засудили до розстрілу».

Похорони імовірно відбудуться у вівторок.

Усі, хто прагне допомогти сім\’ї загиблого, можуть звертатися до волонтерського центру «До Перемоги», який у міському будинку культури. Або телефонуйте за номерами:
096 461 42 38 – Ольга; 096 215 84 73 – Інна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x