Фахівці рятувальної справи ЧІПБ відсвяткували випуск

Фахівці рятувальної справи ЧІПБ відсвяткували випуск

Цьогоріч 144 молоді випускники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України отримали перше офіцерське звання лейтенант служби цивільного захисту. Також закінчили навчання у ЧІПБ 41 студент. Випуск фахівців служби порятунку відбувся у закладі 10 червня, інформують в інституті пожежної безпеки.

На святкових заходах із нагоди випуску були присутні батьки та рідні, військовослужбовціі, високоповажні гості, серед них: директор Департаменту персоналу ДСНС України Олександр Доценко, заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв, радник міністра МВС України Василь Кобко, ректор-комендант Головної школи пожежної служби (м. Варшава Республіка Польща) Павел Кенпка, професор цієї школи Ежи Воланін, головний спеціаліст відділу інформативно-аналітичної роботи Департаменту вищої освіти МОН України Ірина Стороженко, директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин, начальник У ДСНС України у Черкаський області генерал-майор с. ц. з. Віктор Гвоздь та інші.
Традиційно, перед початком заходу керівництво та запрошенні гості вшанували пам’ять випускників навчального закладу Володимира Правика і Віктора Кібенка та усіх вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монументу на їх честь. Також квіти лягли і до Меморіальних дощок випускників – Героїв АТО Олексія Панченка та Ігоря Бойка.
Урочистості з нагоди випуску розпочалися з підняття Державного прапору кращими випускниками 2017 року та виконання Державного Гімну України.

Фахівці рятувальної справи ЧІПБ відсвяткували випуск

Під час заходу було вручено різні нагороди 75 особам.
Запрошений на свято настоятеляь Храму Каплиці Ікони Божої Матері «Неопалима Купина» протоієрей В’ячеслав провів церемонію освячення молодих лейтенантів на подальшу службу.
Хвилюючим моментом для усіх став перший офіцерський вальс. Також присутні переглянули показові виступи майбутніх вогнеборців-рятівників та творчі виступи представників художньої самодіяльності.
Завершилися урочистості заключним словом в. о. начальника інституту Олександра Тищенка який зазначив: «Вірю, що ви, дорогі наші випускники, через усе життя з честю й гідністю пронесете високе звання випускника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, прикладом власного життя, самовідданою працею в ім’я нашої Батьківщини та професійними здобутками будете зміцнювати авторитет Державної служби України з надзвичайних ситуацій».
Після цього випускники пройшли урочистим маршем по плацу інституту, традиційно підкидаючи у небо монети «на щастя».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x