У Христинівці викрили викрадача мопеда

У Христинівці викрили викрадача мопеда

Злодієм виявився раніше судимий 19-річний місцевий житель, який викрадений транспортний засіб планував продати. Зловмисника затримано, речовий доказ вилучено та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Христинівського відділення поліції звернулась місцева жителька та повідомила про крадіжку мопеда.

Слідчо-оперативна група, що прибула за місцем виклику, з’ясувала, що жінка свій транспортний засіб на нетривалий час залишила біля Христинівського будинку культури. В ході пошукових заходів оперативники встановили, що транспортний засіб, схожий на викрадений, продає місцевий житель. За описом було встановлено його особу. Ним виявився раніше судимий 19-річний житель Христинівки. Молодика застали вдома, він зізнався у вчиненому та повернув викрадений двоколісний, який зберігав у своєму гаражі.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x