З будинку уманчанина злодії винесли гроші та золото

З будинку уманчанина злодії винесли гроші та золото

21-річна жителька Умані разом з 33-річним раніше судимим товаришем проникли до чужого житла, викрали золоті прикраси та кошти, завдавши збитків на суму близько 25 тисяч гривень. Жінку затримано, місцезнаходження чоловіка встановлюється. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Близько 12 години до чергової частини Уманського відділу поліції зателефонувала місцева жителька та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла поліцейським, що бачила, як з будинку її 41-річного сусіда через вікно вилазять невідомі чоловік та жінка. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці виявили, що зловмисники пошкодили одне вікно будинку. Потрапивши всередину, вони викрали кошти в сумі 2 тисячі гривень та золоті вироби на суму близько 23 тисячі гривень. Неподалік місця події поліцейські наздогнали та затримали жінку з краденими речами. Нею виявилась 21-річна уманчанка. Її доставили до поліції для дачі показів. Вона зізналася, що разом з 33-річним раніше судимим товаришем віджали металопластикове вікно в будинку, в якому не було нікого вдома. З приміщення винесли золоті вироби та кошти.

Речові докази вилучено. Зловмисницю затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Наразі встановлюється місце знаходження іншого фігуранта справи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x