У Департаменті культури – новий керівник

У Департаменті культури – новий керівник

Департамент культури та взаємозв’язків з громадськістю ОДА віднині з новим керівником. Ним став Шабатін Олександр Олексійович. Його представив сьогодні колективу перший заступник очільника області Віталій Коваль. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧОДА.
– Відповідальність, знання законодавства, вміння працювати в команді, знаходити оптимальні рішення – ті риси, які, переконаний, допоможуть Олександру Олексійовичу в роботі, – сказав Віталій Коваль. – Нині перед ним стоїть важливе завдання – навести лад у Департаменті, зокрема з документацією, завершити процес ліквідації в попередніх структурах, знайти спільну мову з усіма творчими спілками, окрему увагу приділити зв’язкам з громадськістю, інформаційній політиці тощо. Я ж, як куратор галузі, підтримуватиму порадами та рекомендаціями.

Натомість Олександр Олексійович подякував за довіру та зауважив на тому, що добре усвідомлює всю відповідальність, готовий до активної роботи спільно з колективом.
– Із більшістю з вас ми вже попередньо працювали, – сказав Олександр Шабатін, звернувшись до колег. – Тож, у нашій з вами подальшій спільній роботі сподіваюсь на конструктив і досягнення разом позитивних результатів.

Олександр Шабатін, 1987 року народження, родом зі Сміли, магістр державної служби, має майже 7 років стажу держслужби. До призначення працював на посаді заступника начальника управління – начальника організаційного відділу, управління організаційного забезпечення апарату обласної державної адміністрації.
Олександра Олексійовича призначено на посаду директора Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА за результатами конкурсу – відповідно до Розпорядження обласної адміністрації № 95-к від 12 червня 2017 року, на підставі заяви, протоколу засідання конкурсної комісії, листа Міністерства культури України від 8.06.2017 № 347/8/42-17.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x