Житель Корсунь-Шевченківського вирішив підзаробити крадіжкою

Житель Корсунь-Шевченківського вирішив підзаробити крадіжкою

Правоохоронці оперативно затримали зловмисника, який обікрав підсобне приміщення. Його дії кваліфіковані слідчими за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся49-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що вночі з підсобного приміщення його домоволодіння викрадено електродвигун та садово-городній інвентар.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисника затримали протягом години. Молодик на вулиці продавав перехожим речі, на викрадені. Його було доставлено до місцевого відділення. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 36–річний місцевий житель.

Зловмисник зізнався правоохоронцям, що має фінансові проблеми і таким чином вирішив підзаробити грошей. Речові докази вилучено. За фактом події слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкціяякої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Проводиться перевірка на причетність чоловіка до аналогічних злочинів на території міста та району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x