Як ходитиме транспорт у період ремонту мосту?

Із 19 червня черкаський міст та дамбу, що сполучають лівий і правий береги, перекриють на 4-6 місяців у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. На цей період буде введено обмеження руху транспортних засобів, окрім автомобілів спецпризначення та рейсових автобусів. Про це повідомив 14 червня на прес-конференції керівник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту vikka.ua.

Зокрема на період ремонту мосту буде запроваджено графік проїзду рейсових автобусів у ранковий та вечірній час – з 6:00 до 9:00 та з 16:00 до 19:00.

Для зручності водіїв на автодорогах H-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, H-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя та P-10 Канів-Чигирин-Кременчук будуть встановлені інформаційні стенди із зазначенням схем об’їзду.

За словами начальника управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу Черкаської ОДА Сергія Чубаня, кількість рейсових автобусів, які здійснюють рух у зазначеному напрямку, на час ремонту не зміниться та становитиме 28 одиниць. При необхідності перевізники готові запустити додаткові автобуси.

При цьому вартість проїзду у маршрутках до Києва не зміниться, обіцяє чиновник.

Також на залізниці для перевезення пасажирів буде запущено два додаткові дизель-потяги за маршрутом «Черкаси-Золотоноша» та у зворотному напрямку. Час відправлення дизель-потягів із Черкас до Золотоноші – о 12:02 та о 14:41 год; із Золотоноші до Черкас – о 13:11 та о 15:52 год.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x