У Тальному розгулював нетверезий чоловік із патронами в кишені

У Тальному розгулював нетверезий чоловік із патронами в кишені

Ним виявився 36-річний селянин, на якого правоохоронці склали протокол за порушення публічного порядку та розпиття алкогольних напоїв у громадському місці. Набої виявили в його кишенях під час огляду. За даним фактом відкрито ще й кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведення патрулювання міста Тальне поліцейські Тальнівського відділу помітили чоловіка в стані алкогольного сп’яніння, що серед вулиці чіплявся до перехожих та розпивав оковиту. Ним виявився 36-річний житель одного із сіл району.

Чоловіка запросили до поліції для складання адміністративного протоколу за статтею 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час особистого огляду серед його речей правоохоронці виявили 34 патрони калібру 5,6 мм, 6 патронів калібру 7,62 мм та 5 патронів калібру 9 мм. З його слів стало відомо, що набої він знайшов у нежилій хаті в своєму селі. Чітко пояснити поліцейським, для чого він їх носив з собою, не зміг.

Речові докази вилучено, призначено експертизу. За даним фактом Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. За розпивання спиртних напоїв у громадському місці був складений адміністративний протокол за частиною 1 статті 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п\’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x