Жителька Звенигородки вкрала огорожу з кладовища

Жителька Звенигородки вкрала огорожу з кладовища

Співробітники Звенигородського відділу поліції затримали 25-річну місцеву жительку, яка викрала металеву огорожу з могили на місцевому кладовищі. За наругу над могилою їй загрожує позбавлення волі до трьох років. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До звенигородських поліцейських надійшло повідомлення, що з місцевого кладовища викрадено металеву огорожу однієї із могил.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів та відпрацювання місцевих пунктів прийому металобрухту, правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетна 25-річна місцева жителька. Підозрювана в усьому зізналась. Викрадену огорожу вона здала на брухт, а виручені кошти витратила на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри. Правоохоронці перевіряють зловмисницю на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста та району. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x