На Черкащині працівника колонії засудили до ув’язнення за збут наркотиків

На Черкащині працівника колонії засудили до ув’язнення за збут наркотиків

Прокуратура Черкаської області принципово та в повному обсязі підтримала державне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно старшого інспектора Черкаської виправної колонії № 62, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, що 30.04.2015 слідчим відділом прокуратури Черкаської області спільно з працівниками Черкаської виправної колонії № 62 викрито та припинено незаконну діяльність правоохоронця, який незаконно придбавав, зберігав та перевозив особливо небезпечні наркотичні засоби з метою збуту їх у місця позбавлення волі.

Вироком Придніпровського районного суду в м. Черкаси від 14.06.2017 вказаного вище інспектора колонії визнано винним за ч. 2 ст. 307 КК України та засуджено до 6 років позбавлення волі без конфіскації майна, а також позбавлено спеціального звання – лейтенант внутрішньої служби.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x