Черкаську гімназію відвідала представниця міністерства

Черкаську гімназію відвідала представниця міністерства

Представник Міністерства освіти і науки України, координатор проекту «Нова українська школа» в Черкаській області Тетяна Запорожець відвідала Черкаську гімназію № 9. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Цей навчальний заклад бере участь у пілотному проекті Міністерства стосовно розробки нових навчальних програм та навчальних планів для початкової школи. Тетяна Запорожець вивчала умови, в яких розпочинається створення «нової української початкової школи».

Координатора познайомили із «родзинками» гімназії, зокрема роздільним навчанням кадетів і паняночок, «куточками професій» у кабінетах початкової школи, із єдиним в Черкасах кабінетом робототехніки. Гостя відвідала кабінети початкової школи, поспілкувалася із учителями початкової школи, які поділилися враженнями від впровадження реформи в початковій школі та власними напрацюваннями в навчальному та виховному плані.

– Приємно, що Черкаська гімназія однією з перших в Україні виявила бажання брати участь у цьому проекті, – говорить Тетяна Запорожець. Тут прекрасна база та умови для навчання, тож сподіваюсь, що у вас все вдасться.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x