Огірковий лимонад зарядить силою і втамує спрагу

Огірковий лимонад зарядить силою і втамує спрагу

Лимонад буває не тільки фруктовим і ягідним, але й овочевим. Пропонуємо приготувати огірковий лимонад – цей напій має підбадьорливий приємний смак. А ще він зарядить організм вітамінами, які містяться в огірку, і допоможе підтримувати водний баланс у спеку. Потрібно:
– огірки – 400 г
– лимон – 2 штуки
– цукор – 1 склянка
– м\’ята – за бажанням
– вода – 1,5 літра
– вода для сиропу – 1 склянка

Приготування: закип\’ятіть всю воду. Одну склянку води візьміть для приготування сиропу, а решту поставте охолоджуватися.
Для сиропу: налийте в каструлю склянку води й засипте склянку цукру. Помішуючи, доведіть до кипіння і варіть 2 хвилини, поки цукор не розчиниться. Зніміть з плити і залиште охолоджуватися. Лимони помийте і вичавіть із них сік.

Огірки помийте, наріжте й відправте в чашу блендера. Туди ж покладіть листочки м\’яти. Подрібніть усе в пюре. Якщо блендера немає, то огірок натріть на дрібній тертці. А м\’яту дрібно порубайте. Процідіть отримане пюре через дрібне сито й через марлю.
Змішайте огірково-м\’ятний сік, сік лимона, воду й сироп. Бажано воду й сироп додавати частинами і пробувати лимонад, підганяючи під свій смак.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x