У Городищі провели змагання на кубок ветеранів АТО

У Городищі провели змагання на кубок ветеранів АТО

Районна спілка воїнів АТО започаткувала нову добру справу. З метою виховання підростаючого покоління справжніми патріотами нашої держави, 14 червня відбувся перший дитячо-юнацький патріотичний турнір на кубок ветеранів АТО Городищини. Захід проходив на території ЗОШ № 2. Відбулося урочисте відкриття, право підняти прапор надали Ростиславу Синчаку – синові Анатолія Синчака з Буди-Орловецької, який в лютому 2015 року загинув у районі Дебальцево Донецької області, коли прикривав відхід наших частин та поранених побратимів. Із вітальним словом до організаторів та учасників змагань звернувся міський голова Володимир Мирошник.

У Городищі провели змагання на кубок ветеранів АТО

У змаганнях узяли участь команди трьох міських шкіл та Мліївської ЗОШ № 1. Усю свою вправність і кмітливість діти проявили долаючи смугу перешкод та виконуючи завдання квесту. Завдяки військово-патріотичному клубу «Гайдамаки» з Тального, познайомилися зі зразками зброї та військової амуніції, яка нині використовується на сході. Це викликало справжній ажіотаж! Адже побачили, як можна швидко розібрати та зібрати автомат. Навіть змогли сфотографуватися зі зброєю, у шоломі та бронежилеті. Дізналися, як у бойових умовах надається невідкладна медична допомога. Приїхала і пожежна машина Четвертої державної пожежно-рятувальнаї частини управління ДСНС України у Черкаській області. Дітям розповіли про протипожежну безпеку, навіть продемонстрували, як гасять вогонь з брансбойту. Усім було дуже цікаво!

У Городищі провели змагання на кубок ветеранів АТО

Переможцем патріотичного турніру стала команда міської загальноосвітньої школи № 2. Вони і отримали почесний кубок. Цей трофей є перехідним, адже стане традиційним. Усі команди отримали цінні подарунки, а учасники – грамоти. Для школярів приготували смачне частування – солдатську кашу.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x