Жительку Звенигородки обікрали у розважальному закладі

Жительку Звенигородки обікрали у розважальному закладі

Злодієм виявився раніше судимий 24-річний місцевий житель. Чоловік заволодів жіночою сумкою, в якій був мобільний телефон, паспорт та банківська картка. Особу зловмисника встановлено. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення від 30-річної місцевої жительки про крадіжку. Вона розповіла, що під час відпочинку в одному із розважальних закладів невідома особа викрала її жіночу сумочку, в якій були мобільний телефон, паспорт та банківська картка.

Працівники поліції, що займалися пошуками крадія, під час опитування можливих свідків та спілкування з місцевими жителями з’ясували, що нещодавно телефон, схожий на викрадений, пропонував купити по дешевій ціні місцевий житель. Це виявився 24-річний раніше судимий за крадіжки звенигородець.

Чоловіка застали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. У розмові з поліцейськими чоловік розповів, що дійсно відпочивав у розважальному закладі та помітив жінку, яка залишила свої речі без нагляду. Він скористався цим і викрав її сумку. Звідти витяг паспорт, банківську картку та мобільний телефон, який наступного дня продав за 500 гривень, сумку викинув на смітник. Документи з карткою зберігав вдома.

Речові докази вилучено частково. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п\’яти років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x