Жашківські обранці ухвалили низку програм

Жашківські обранці ухвалили низку програм

14 червня 2017 року проведено чотирнадцяту сесію районної ради. На початку пленарного засідання ради про функціонування Управління ДСНС України у Черкаській області доповів її представник − Анатолій Поєзнік, після чого депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Традиційно обговорювались питання бюджету, комунальної власності, земельні питання, тощо.

Щоб оптимізувати роботу пленарного засідання, на його початку, було прийнято рішення щодо внесення змін до регламенту Жашківської районної ради, а саме – запровадження пакетного поіменного голосування щодо питань, узгоджених на засіданнях профільних постійних комісій та президії районної ради. «Нова Доба» дізналася про це в Жашківській райраді.

З інформацією про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Жашківського району за 1 квартал 2017 року виступив заступник начальника Жашківського відділення Уманського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області Олександр Загарія.

За результатами обговорення вищезазначеного питання депутати проголосували за прийняття резолюції щодо недовіри начальнику Жашківського відділення Уманського відділу Головного Управління Національної поліції в Черкаській області Ражеву Р.В..

Також, народні обранці звернулись до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної ради України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо ситуації, яка склалася на ПАТ «Черкасиобленерго».

Одноголосно депутати проголосували за звернення до Черкаської обласної прокуратури, Головного Управління Національної поліції в Черкаській області, Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ України щодо незаконної діяльності грального бізнесу на території району.

Крім того, депутати своїм рішенням створили наглядову раду комунального підприємства «Енергія росту» Жашківської районної ради та розглянули низку питань про затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок державної власності Головному управлінню Держгеокадастру у Черкаській області.

Народні обранці заслухали хід виконання вже діючих районних програм, зокрема стосовно: будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Жашківського району на 2013−2017 роки; розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року; покращення умов надання адміністративних послуг та підвищення їх якості в Жашківському районі на 2013−2017 роки; національно-патріотичного виховання молоді в Жашківському районі Черкаської області на 2016−2020 роки.

Після внесення змін до вже діючих, депутати затвердили низку нових районних програм, а саме: розвитку малого та середнього підприємництва та роботи з обдарованою молоддю на 2017−2020 роки.

Проекти рішень щодо внесення змін до програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Жашківському районі на 2016−2017 роки та про охорону і підвищення родючості ґрунтів Жашківського району «Родючість 2017−2020» депутати не підтримали.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x