Жителя Сміли підозрюють у продажу наркотиків

Жителя Сміли підозрюють у продажу наркотиків

Ним виявився 35-річний смілянин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні діяння. У зловмисника правоохоронці вилучили та направили на дослідження метадон, макову соломку, канабіс і амфітамін. Триває досудове розслідування. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції надійшла інформація про чоловіка, який незаконно зберігає з метою збуту наркотичні засоби. Інформація підтвердилась. Правоохоронці з’ясували, що до незаконного бізнесу причетний 35-річний місцевий житель.

Під час проведення санкціонованого обшуку його домоволодіння в одній із кімнат поліцейські виявили та вилучили пластикову трилітрову банку, наповнену маковою соломкою, таблетки метадону, близько 200 грам канабісу та 40 грам амфетаміну. Мотив зберігання чоловік пояснив ти, що сам вживає наркотики – достовірність його слів буде з’ясовано в рамках досудового розслідування.

Вилучене направлено на дослідження, а чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частою 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x