Майже 18 тис. осіб в Черкаському районі подали заяви на субсидії

Майже 18 тис. осіб в Черкаському районі подали заяви на субсидії

Кількість сімей, яким має бути призначено субсидію на наступний період у травні 2017 року становить 17951 (термін отримання субсидії яких закінчився у квітні 2017 року). Відділом соціальної допомоги управління праці та соціального захисту населення розпочато нарахування, перерахунок субсидії на наступний термін з травня 2017 понад 17953 заявникам нарахування субсидії громадянам, які звертаються вперше та проведено роботу з повернення невикористаної субсидії на рахунки понад 11257 заявникам у розмірі, визначеному надавачами послуг. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

За підтримки сільських рад району створено 6 додаткових робочих місць в управлінні праці та соціального захисту населення та модернізовано 3 робочі місця відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління.

На умовах співфінансування з районного бюджету та фонду соціального страхування на випадок безробіття додатково залучено до роботи по обрахунку субсидій 10 осіб, які перебувають на обліку в районному центрі зайнятості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x