У Канівській районній лікарні триває ремонт

У Канівській районній лікарні триває ремонт

Традиційно у третю неділю червня в Україні відзначається День медичного працівника. Напередодні свого професійного свята, під час проведення робочої наради Канівського міського голови Ігоря Ренькаса з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету, головний лікар Канівської ЦРЛ Віра Шапошник розповіла присутнім про життя місцевого закладу охорони здоров’я. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міськради.

Так, за словами головного лікаря, у приміщенні лікарні активно проводять ремонтні роботи. В терапевтичному відділенні наразі ремонтують системи тепло- та водопостачання. На черзі – підвал та перший поверх інфекційного відділення. Триває розробка проекту на проведення ремонтних робіт у реанімаційному.

– Також плануємо встановити відеоспостереження в приймальному відділенні, – говорить Віра Шапошник. – Це додатково дисциплінуватиме працівників лікарні, а також слугуватиме доказовою базою у разі виникнення якихось конфліктних ситуацій.

Окрім того, на нараді порушилось питання облаштування в терапевтичному відділенні кімнат для ветеранів війни. Як повідомила Віра Степанівна, у відділі є дві такі палати. Останнім часом для них було придбано бойлери, холодильники і телевізори. Наразі постає необхідність встановлення нових пластикових вікон та проведення косметичного ремонту. За попередніми підрахунками, на це потрібно близько 30 тис.грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x