В Умані провели жеребкування з розподілу пільгових земельних ділянок

В Умані провели жеребкування з розподілу пільгових земельних ділянок

2 червня на сесії міської ради депутати затвердили детальний план території мікрорайону «Заводський» з метою розміщення житлової та громадської забудови та зарезервували 291 земельну ділянку для будівництва житлових будинків, господарських будівель та споруд. Це дало змогу 13-14 червня цього року в Умані вдруге провести відкрите жеребкування з розподілу земельних ділянок учасникам АТО та іншим пільговим категоріям населення, в якому взяли участь близько 120 мешканців міста. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

«Ми розуміємо, що цих ділянок недостатньо. Проте міська влада і надалі буде працювати для забезпечення соціальних гарантій наших захисників та інших пільгових категорій населення», – сказав Олександр Цебрій.

Довідково: у 2016 році вперше проведена процедура жеребкування з розподілу земельних ділянок учасникам АТО. Цьому передувало прийняття 02 червня 2015 року Уманською міською радою рішення «Про внесення змін до детального плану території мікрорайону «Східний» з метою розміщення житлової та громадської забудови. А рішенням міської ради від 17 вересня 2015 року затверджені зміни до детального плану території та було резервовано 65 земельних ділянок для учасників АТО. В результаті 62 учасники АТО змогли отримати свої наділи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x