Мар’яна Левченко: «Уся сім’я уболівала за мене, це надихає і дає сили на боротьбу»

Мар’яна Левченко: «Уся сім’я уболівала за мене, це надихає і дає сили на боротьбу»

Молода, заповзята, цілеспрямована і вродлива – усе це про учасницю конкурсу «Студміс Черкащини», яка здобула звання «Міс глядацьких симпатій», Мар’яну Левченко. Про змагання найкрасивіших, мрію, секрети краси та впевненості в собі дівчина вирішила поділитися з читачами «Нової Доби».

– Мар’яно, як з’явилася ідея взяти участь у конкурсі краси?
– Незадовго до відбору учасниць на конкурс побачила в соцмережах сторінку «Студміс Черкащини» й подумала, чому б і собі не взяти участь: захотілося і себе показати, і власні сили випробувати.
На кастингу почувалася впевнено, особливо не переживала й не переймалася чи пройду далі – зрештою, можна спробувати й наступного року. У попередньому відборі участь узяли двадцять п’ять дівчат, серед яких обрали п’ятнадцять кращих. Була рада, що опинилася серед тих щасливиць.
– Сподівалася на високий результат, на перемогу?
– А чом би й ні? Я вірила в себе, адже мала сильну підтримку: друзі, батьки, дідусі-бабусі – вся сім’я підбадьорювала й уболівала за мене. Це надихає і дає додаткові сили на боротьбу.
А взагалі батьки змалку виховували мене впевненою в собі, сміливою, говорили, що важливо вірити у власні сили.

Мар’яна Левченко: «Уся сім’я уболівала за мене, це надихає і дає сили на боротьбу»

– У майбутньому плануєш брати участь конкурсах краси?
– Звісно, це дуже цікаво й пізнавально. Це цінний досвід, відчуваю, що змінилася на краще як зовні, так і внутрішньо.
Тож не хочу втрачати нагоди самовдосконалюватися. Саме тому після «Студміс Черкащини» долучилася ще до одного конкурсу краси, що проходив у рамках фестивалю «VІRA FEST». Усе було в українській тематиці, чудові сукні в народному стилі, зачіски, макіяж… Відчула себе справжнісінькою принцесою, хоча й не посіла призового місця. Та головне – досвід.
– Розкажи, де ти навчаєшся і чому обрала такий фах?
– Зараз я на першому курсі Черкаської медичної академії, здобуваю фах фармацевта. Спеціальність обирала сама, без підказки батьків. Завжди дуже подобалася хімія, а надто – проводити експерименти й досліди, вивчати щось нове. Зараз в лабораторіях працюємо мало, зате на старших курсах практичних занять додасться, чекаю з нетерпінням.

Мар’яна Левченко: «Уся сім’я уболівала за мене, це надихає і дає сили на боротьбу»

– Здобуваючи таку серйозну спеціальність, задумуєшся про кар’єру моделі?
– З дитинства, як, мабуть, кожна дівчинка, мріяла про популярність. І звісно, хотіла бути моделлю: вийти на подіум, з’явитися на обкладинці якогось престижного журналу. Зараз для мене основний напрямок у житті – це медицина й фармакологія. Але робота моделі, як додатковий заробіток і хобі, теж цікавить.
– Як вдається підтримувати гарний зовнішній вигляд? Поділися секретами краси.
– Перша за все, це спорт – тренуюся в залі, займаюся плаванням. Обмежую себе в їжі – не варто налягати на солодощі, смажені та жирні страви. Й обов’язково – багато води.

– Певне, навчання забирає увесь вільний час чи все ж вдається приділяти увагу хобі?
– Намагаюся знаходити баланс і викроїти час на заняття спортом. Також захоплююся живописом: маленькою мама віддала мене до художньої школи, яку я успішно закінчила. Малювати подобалося й навіть дуже, але з цим свого життя вирішила не пов’язувати. Лише зрідка під настрій пишу натюрморти чи пейзажі.
Також проходила навчальні курси з психології, багато читаю тематичних книжок, адже це дуже корисно для саморозвитку.
А ще після сесії їду в табір працювати з дітками, буду там уже четвертий рік поспіль.
– А як щодо подорожей, подобається мандрувати?
– Завдяки батькам уже змалку побувала в Туреччині, Єгипті, Іспанії, багато мандрували Україною.
А завдяки конкурсу «Студміс Черкащини» й нереальної підтримки глядачів також виграла подорож до Європи.

– Про що мрієш?
– Знайти себе, побудувати щасливу сім’ю. Мрію, щоб у нашій країні все налагодилося. А ще дуже б хотілося, щоб люди були добрішими одне до одного, терплячішими.

Олена Столяр

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x