Жителя Христинівщини обікрав родич зі своїм товаришем

Жителя Христинівщини обікрав родич зі своїм товаришем

Крадіями виявилися раніше судимі жителі Христинівського району 18 та 19 років. Їх затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 24-річного жителя району. Молодий чоловік розповів поліцейським, що з його будинку викрадено мобільний телефон, срібні прикраси та особисті речі.

Працівники поліції, що прибули за місцем проживання заявника, під час огляду приміщення не виявили жодного пошкодження. Опитуючи місцевих жителів, дізналися, що нещодавно двоє молодих людей пропонували купити у них мобільний телефон по дешевій ціні, схожий на викрадений. Було встановлено їх особи. Ними виявилися раніше судимі 18- та 19-річні місцеві жителі, один з яких виявився братом дружини потерпілого. Їх застали за місцем проживання.

У зловмисників вилучено викрадені речі. Ті зізналися, що родич потерпілого знав, де вони ховають ключі від будинку. Скориставшись відсутністю господарів, проникли в будинок та обікрали його. Викрадені речі планували продати. Речові докази вилучено. За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x