Дві маленькі красуні з Черкащини стали призерками конкурсу «Міні-міс Україна»

Дві маленькі красуні з Черкащини стали призерками конкурсу «Міні-міс Україна»

Маленькі красуні та красені з різних куточків України змагалися за звання найкращих. Нещодавно в Києві проходив XIX Національний дитячий фестиваль «Міні-міс та Міні-містер України 2017», в якому 6-річна уманчанка Марія Рафальська здобула третє місце, а друге місце дісталось ]] землячці з міста Монастирище Катерині Пуздерко. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вечірня Умань».

Дві маленькі красуні з Черкащини стали призерками конкурсу «Міні-міс Україна» – На конкурс ми їхали не перемоги, а показати свої таланти, і морально налаштовували доньку на те, що головне участь а не перемога. Тому третє місце для нас стало приємною несподіванкою. Донька отримала масу позитивних емоцій і знайшла нових друзів, – розповідає Марина Шеремета, мати учасниці.

Дитячий фестиваль таланту і краси зібрав маленьких принців і принцес з усієї України. 29 учасників конкурсу демонстрували свої яскраві костюми й таланти публіці та зірковому журі.

Дві маленькі красуні з Черкащини стали призерками конкурсу «Міні-міс Україна» За результатами конкурсу, 6-річна Марія Рафальська здобула титул «Маленька Міс України 2017 – бронза», а Катерина Пуздерко з Мальківки отримала титул «Юна Міні міс України 2017 – срібло».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x