В області планують оздоровити більше 85 тисяч дітей

В області планують оздоровити більше 85 тисяч дітей

На Черкащині літня оздоровча кампанія в розпалі. У таборах вже відпочили понад 1,5 тисячі маленьких черкащан. Загалом же цього сезону оздоровчими послугами планують охопити понад 85 тисяч дітей Черкащини. Про це під час сьогоднішньої координаційної наради повідомив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

Загалом, на оздоровчу кампанію цьогоріч планують спрямувати майже 26,4 млн грн. З обласного бюджету заплановано використати більше 7,4 млн грн, з місцевих бюджетів спрямують 13,9 млн грн та залучать ще 5,1 млн грн позабюджетних коштів.
– Оздоровчими та відпочинковими послугами цьогоріч заплановано охопити 85 125 дітей, що становить 72 % від загальної кількості школярів, – зауважує посадовець. – Зокрема маємо оздоровити понад 28 тисяч дітей. Отримають належні відпочинкові послуги 56,6 тисячі школярів. Особливу увагу приділяємо оздоровленню дітей соціально незахищених категорій. Нині на Одещині відпочивають 173 категорійні дитини. Нашим управлінням вже закуплено ще 753 путівки на море. Також дбаємо й про належний відпочинок дітей наших захисників. Вже побували в літніх таборах 37 дітей цієї категорії.

Посадовець відзначив, що цього літа в області заплановано роботу 19 закладів оздоровлення. Зокрема 17 заміських та 2 – санаторного типу. Та додав, що наразі для області актуальним лишається збереження діючої мережі оздоровчих закладів для дітей та контроль за якістю виховної у цих закладах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x