Традиційний сніданок «Ранкова кава ділової жінки»

Традиційний сніданок «Ранкова кава ділової жінки»

Шановні пані, бізнес-леді, подруги!

Запрошуємо Вас взяти участь в традиційному сніданку «Ранкова кава ділової жінки».

Тема сніданку: «Жінки як сила змін»

Модеруватиме зустріч Ірина Шевченко (м.Київ) – сертифікований коуч, професійний фасилітатор та майстер візуалізаціі. Одна з модераторок Форума жіночого партнерства.

На вас чекає:

Історія черкащанки Олександри Шулежко, яка зберегла життя 102 дітей сиріт під час Великоі вітчизняноі війни.
Знайомство між учасницями та коротке анонсування своіх проектів.
Дискусія з усіма присутніми щодо напрацювань Форуму жіночого партнерства. Запрошені організаторки Форуму та гості з Києва:
Наталя Дорошенко-15 років топ менеджер корпораціі McDonald\’s, експерт франчайзі ринків Центральної Європи, членкиня Кола жіночого партнерства, рік в громадському секторі.
Лариса Вербицька – 22 роки в бізнесі, експерт з антикризового управління проектів ЄБРР, співзасновниця Кола жіночого партнерства, 3 роки в громадському секторі. Керівник офісу громадськоі платформи «Нова країна». Со організаторка «Форуму жіночого партнерства».
Інна Богословська- Народний депутат Украіни 1998-2002, 2007-2012, 2012-2014. Лідерка громадського руху «Віче України» с 2003 року і по сьогоднішній день. Автор книги «План розвитку країни» (2005 рік). 20-ти річний план розвитку краіни. Перший, в історіі нашоі краіни план краіни,який народила громада в інтересах громадянина, а не держава в інтересах держави. Книга розійшлася тиражом в 1 млн.екземплярів.
Тетяна Новіцька-топ менеджер декількох крупних системних банків Украіни. Банкір з багаторічним досвідом, автор концепціі по реформуванню фінансовоі системи краіни, громадська діячка.
Можливість долучитись до будь якого анонсованого чи народженого під час спілкування проекту.
Можливість матеріально підтримати вже започатковані в Черкасах соціальні проекти. Рекомендований внесок від 100 грн.
В рамках зустрічі ми поговоримо про те як жіноче партнерство відрізняється від чоловічого, що вона більше націлене на вміння знаходити взаємовигідні рішення. Про те що для жінок однією з основних цінностей є внесок в майбутні покоління, в майбутнє наших дітей.

Пропонуємо активним та самодостатнім дівчатам й жінкам взяти участь у та провести час з користю, поділитись власним досвідом, обмінятись бізнес-контактами.

Реєстрація відкрита до 22 червня. Кількість місць обмежена. Прохання потурбуватись про свою присутність заздалегідь за тел. (067) 595-25-78 (Олена Мак), або через заповнення реєстраційноі форми за посиланням.

Дата: 27 червня 2017, 11:00 – 14:00
Де: Ресторан «Чайка», спуск Парковый, 3
Деталі за посиланням
Ціна – 150 грн
у вартість меню входить кава/чай, фрукти, еклер та сендвічі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x