Уманчани здобули перемоги на чемпіонаті України з веслування

Уманчани здобули перемоги на чемпіонаті України з веслування

У місті Дніпро завершився Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед молоді у віковій категорії до 23 років. У змаганнях взяли участь 24 команди, що представляли 22 області України. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській міській раді.
До складу збірної команди Черкаської області увійшли уманчани: Богдан Щербак, Назар Щербак, Олександр Гарань, Юлія Юрійчук, Владислав Мегесь, Ярослав Фріюк, Владислав Карнаух, Микола Чаплоуцький, Богдан Жовтюк.

Нагороди здобули:
Юлія Юрійчук − здобула золоту нагороду у заїзді байдарок – двійок на дистанції 1000 м. Також Юлія стала срібним призером на дистанції 200 метрів у заїзді байдарок – четвірок та бронзовим призером у заїзді байдарок – одиночок на дистанції 1000 м.
Владислав Мегесь − здобув три срібні нагороди у заїзді байдарок – двійок на дистанції 500 м, у заїзді байдарок – четвірок на дистанції 1000 м та 500 м.
Олександр Гарань − здобув три срібні нагороди у заїзді байдарок – двійок на дистанції 500 м, у заїзді байдарок – четвірок на дистанції 1000 м та 500 м.
Богдан Жовтюк − здобув дві срібні нагороди у заїзді байдарок – четвірок на дистанції 1000 м та 500 м.
Нагадаємо, що Владислав Мегесь та Юлія Юрійчук отримують стипендії перспективним спортсменам міста Умань.

Такий виступ є безперечним успіхом тренерів Володимира Іщенка, Олександра Рожанського, Тетяни Івасенко та Владислава Грязнова, а все разом − успіх уманської школи веслування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x