Черкасець обладнав у Шполі теплиці із коноплею

Черкасець обладнав у Шполі теплиці із коноплею

Теплиці для вирощування нарковмісних рослин обладнав житель міста Черкаси. Загалом у зловмисника виявлено посів загальною кількістю 337 кущів. Дії чоловіка слідчі кваліфікують за статтею 310Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До поліції надійшла оперативна інформація, що в місті Шпола на території одного з домоволодінь незаконно вирощують коноплю. Під час проведення перевірки інформація знайшла своє підтвердження.

Як з’ясували оперативники, на території одного з домоволодінь розташовані дві теплиці, в яких росте конопля. До вирощування нарковмісних рослин причетний раніше судимий 35-річний житель міста Черкаси, який орендував вказане домоволодіння. Під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські виявили дві теплиці, обладнані спеціальним обладнанням. В теплицях поліцейські нарахували 337 кущів різного розміру. Було помітно, що рослини підживлюють та за ними добре доглядають. «Урожай» нарковмісних рослин та обладнання вилучено та направлено на експертизу.

Самого ж зловмисника правоохоронці виявили на горищі будинку, де він намагався сховатися від правоохоронців.

Слідчими Шполянського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За незаконне вирощування конопель молодику загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x