Понад 250 осіб із обмеженими можливостями працевлаштувалися протягом цього року

Понад 250 осіб із обмеженими можливостями працевлаштувалися протягом цього року

Із початку року соціальними послугами служби зайнятості скористалися понад 1 300 безробітних осіб з інвалідністю, з них 100 осіб – демобілізовані учасники АТО, які отримали інвалідність під час бойових дій. Наразі за сприяння фахівців міських та районних центрів зайнятості працевлаштовані понад 250 осіб, серед них 17 учасників АТО. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському ОЦЗ.

Для підвищення конкурентоспроможності осіб з обмеженими фізичними можливостями шляхом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, відповідно до потреб ринку праці та наявних рекомендацій медико-соціальних експертних комісій, у січні-травні цього року проходили професійне навчання за направленням служби зайнятості понад 100 громадян з особливими потребами. Після його закінчення 75 осіб працевлаштовані за набутими професіями.

До громадських та інших тимчасових робіт було залучено 122 безробітних зазначеної категорії.
Для прискорення процесу інтегрування до ринку праці усіх клієнтів з особливими потребами фахівці центрів зайнятості залучають їх до профорієнтаційних послуг. З початку року в них взяли участь понад 1 280 осіб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x