У Черкасах ліквідували пожежу приватного будинку

У Черкасах ліквідували пожежу приватного будинку

19 червня о 23:30 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу від мешканця одного з будинків що по вулиці Гуржіївська в місті Черкаси. На місце події негайно було направлено рятувальні сили 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 2-ї Державної пожежно-рятувальної. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

По прибуттю на пожежу рятувальникам вдалось з\’ясувати, що в одноповерховому житловому будинку на двох господарів виникла пожежа в одній половині. Не втрачаючи ні хвилини, рятувальники одразу подали ствол на гасіння та о 00:30 локалізували горіння, чим саме і не дали вогню розповсюдитись на іншу половину житлового будинку. Вже о 00:50 пожежа була повністю ліквідована.

Вогнем знищено покрівлю по всій площі, домашні речі, холодильник, мікрохвильову піч, газовий котел, мультиварка, металопластикове вікно, перекриття на площі 30 м.кв та пошкоджено стіни на площі 50 м.кв., кухонні меблі, перекриття на площі 70 м.кв. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x