Депутат міськради – на борту «Черкас» в Криму

Депутат міськради – на борту «Черкас» в Криму

Депутат Черкаської міської ради Ігор Мельников зараз перебуває на борту морського тральщика «Черкаси» – кораблі протимінної оборони морської зони Військово-Морських Сил України, що знаходиться в найгарячішій точці України – в Криму.

Про це повідомив командир тральщика, капітан третього рангу Юрій Федаш.

– Ігор Мельников – єдиний з депутатів Черкаської міської ради, хто виявив бажання особистою присутністю підтримати наш екіпаж в цей непростий для України час, – зазначив Юрій Петрович.

Ігор Мельников не вперше відвідує тральщик «Черкаси», і в мирний час надавав посильну допомогу і підтримку екіпажу, адже на борту тральщика несе службу близько двадцяти юнаків з Черкащини.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міськради.

Тож і сьогодні від імені всієї Черкаської міської ради, її виконавчого комітету, секретаря Черкаської міської ради Віктора Білоусова та мешканців міста депутат передав слова підтримки , поспілкувався з особовим складом корабля. На зустрічі депутат та військовослужбовці обговорили низку важливих питань, найактуальніше серед яких – питання збереження цілісності та єдності України.

Депутат міськради - на борту «Черкас» в Криму

Сьогоднішню ситуацію на кораблі, як і на всій території Криму, капітан корабля Юрій Федаш характеризує як «стабільно напружену» та підкреслює, що конкретних вказівок щодо певних дій наразі екіпаж не має. Проте екіпаж морського тральщика посилено займається підготовкою до всіх видів оборони та проводить заходи з універсальної оборони.
– Екіпаж корабля , що вважається одним з найкращих екіпажів ВМС , не втрачає бойового духу , патріотизму , залишається вірним присязі та сподівається лише на власні сили. Всі налаштовані позитивно та готові діяти за ситуацією, – підкреслив Юрій Федаш.

Також Юрій Петрович подякував всім черкасцям за допомогу, підтримку, патріотизм та любов до України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x